Geboorteverwerking

Een geboorteverwerking kan gedaan worden voor je kind, maar ook voor je eigen geboorte en kan vanaf 8 weken oud.

Er gebeurt heel veel in de hele zwangerschap, tijdens en net na de geboorte, maar ook al het moment van conceptie speelt mee, dat heel veel indruk kan maken op het kindje en op ouders. Dit alles maakt dat je kunt kiezen om een geboorteverwerking afstemming aan te vragen.
Dit kan je doen als:

– je behoefte hebt aan meer duidelijkheid over de beleving of de ervaring van jou en/of je kind rondom dit proces en wat er nodig is om hier anders op terug te kijken, zodat het geen belemmering meer is in het huidige leven van jou en/of je kindje.
– je een moeizame bevalling hebt gehad en je je afvraagt hoe je kindje dit heeft beleefd
– Je baby erg veel huilt of zich erg overstrekt
– moeder een trauma heeft overgehouden aan de bevalling
– er bijzonderheden zijn rond de conceptie. Denkend aan een vruchtbaarheidsbehandeling, ziekte of medicijngebruik die invloed hebben gehad op je kind.

Intresse? Laat het me weten via contact of mail me op info@annemariearfman.nl. Ik stuur dan de uitgebreide informatie per mail naar je en daarna kan je de definitieve afstemming aanvragen. Na het ontvangen van je vragen, foto en betaling zal ik binnen 2 weken afstemmen en de Luisterkindafstemming Geboorteverwerking naar je mailen.

De kosten voor een Luisterkindafstemming geboorteverwerking zijn: € 60,-

Aanvragen Luisterkind