Kinderen

Als Luisterkindwerker maak ik via een naam en foto contact met het onderbewuste van het kindje. In de energie kijk ik waar het kind op de foto tegen aan loopt, hoe we dit kunnen oplossen en welke handvatten meegegeven kunnen worden. Bij de aanvraag stuur je hulpvragen mee, daar waar je graag antwoord op wilt hebben, de dingen die je bezig houden of waar je tegen aan loopt met je kind. Deze methode heeft vaak al gelijk effect en kan erg veel opleveren in een korte tijd.

Een Luisterkind-afstemming is voor baby’s, kinderen, volwassenen, mensen met een beperking, personen in coma, met dementie of een overleden persoon. Via een afstemming kan ik op een pure manier contact maken, zodat je weet wat er in het hoofd van je kind omgaat. Voor het maken van een afstemming op een kind, jonger dan 10 jaar, heb ik de toestemming nodig van één van de ouders/verzorgers. En boven de 10 jaar moeten kinderen zelf toestemming geven.

Ik ben géén dokter of psycholoog, ik kan geen ziektes of aandoeningen verwijderen. Ga bij twijfel over je gezondheid altijd eerst naar de huisarts.

Wanneer een afstemming aanvragen?

Loop je vast met je kind, zit je met je handen in het haar en heb je van alles al geprobeerd? Dan is dit het moment om een afstemming aan te vragen. Laat mij dan kijken wat je kind mij te vertellen heeft, wat in de energie op te lossen is en waar ik handvatten kan geven zodat je kind zich weer vrijer kan voelen en je als ouder beter weet hoe je met je kind om kunt gaan.

Er is geen praktijkruimte waar je naartoe hoeft te komen, geen intake-gesprek, geen reistijd en geen reiskosten. Je kind kan gewoon lekker in zijn of haar eigen omgeving blijven.

Ik stem binnen 2 weken af op het kind waarvoor de Luisterkind-afstemming is aangevraagd, na de betaling. Het moment is niet van te voren bepaald, omdat dit niet nodig is. Je kind kan gewoon doen wat het gewoonlijk ook doet. Het hele gesprek wordt uitgebreid opgeschreven en per mail naar de aanvrager opgestuurd.

De kosten voor een Luisterkind-afstemming zijn: € 60,-

Interesse? Laat het me weten via contact of mail me op info@annemariearfman.nl. Ik stuur dan uitgebreide informatie per mail naar je toe om een Luisterkind-afstemming te kunnen maken.

Aanvragen Luisterkind